Interview met Alan Smith, International Gold mijnbouw, goudwinning onderneming die actief is in de Amazone en de Essequibo Venezuela


Interviewer: Mr. Smith, we zijn geïnteresseerd om hun argumenten te horen als leider van een van de grootste goudmijnen bedrijven, die nu werkt in de Amazone en in de Venezolaanse Essequibo en zo, vraag het leven om ons meer intelligentie om te proberen te begrijpen hoe het is garandeert u dat de mijnbouw holocaust en al de schade die ze doen om die laatste groene longen van de planeet. Ik wilde vragen over: Heb je ooit geplaatst, de mens en andere soorten leeft omkomen in het proces van het extraheren van elke gram goud gewonnen in de Amazone en de Essequibo?
.
M. Smith: We schatten dat voor elke 3 of 4 gram goud te kunnen extraheren, sterven binnen een mensenleven en meer dan honderd andere soorten. Dit gebeurt als gevolg van die gram goud is ook nodig om een ​​ton van het land te behandelen halen, moet het genieten van kwik, die van fundamenteel belang, omdat het dient als een bindmiddel. Het proces is vergelijkbaar met wanneer een magneet wordt gebruikt om de ijzerdeeltjes te trekken. Hetzelfde gebeurt met kwik en goud, en deze zware metalen in contact met het menselijk lichaam onmiddellijk bedwelmd en we weten dat is dodelijk. Omdat mensen niet sterven aan een tijd, maar als in latere tijden, deze sterfgevallen niemand geteld, echt niemand geeft illegale mijnwerkers en andere soorten, maar ook sterven door vergiftiging en de vernietiging van hun ecosystemen en natuurlijk deze soorten hebben geen rouwenden,

Hanteren kwik in grote hoeveelheden snel verloren als het lichaam weerstaat een dergelijke vergiftiging iets meer, ondertussen zitten met ernstige neurologische schade, die uiteindelijk leidt tot de dood. En in Aso flora en fauna, zijn vergiftigd in grotere hoeveelheden, omdat het wassen van de bodem met kwik in de rivieren die grenzen aan de mijnbouw zijn, dat is waarom duizenden vissoorten en contact met deze vervuilde wateren ook sterven. Indien er een gemeenschappelijke deler, de goud kampen, is de stank van honderden dode dieren, alle artikelen van de inname van kwik.

Interviewer: Er zijn regels of wetten die het gebruik van kwik door zijn dodelijke effect op mensen die omgaan met het en zijn schade aan de natuur. Hoe komt het dat je nog steeds gebruiken of aan te moedigen het te gebruiken? En als er besluiten dat de gebieden van de goudwinning te beperken, en toch zijn bedrijf vrij is actief in een deel van de acht landen van de Amazone en de Essequibo. Will Gold International is boven de wetten van die landen?

Mr. Smith: Al die decreten of wetten te regelen goudwinning activiteiten kostuums. Ze zijn politieke fronten. Ook internationaal, ondersteunen wij de stelling van "duurzame ontwikkeling", dat wil zeggen, terwijl het "een levende," wat eten voor duizenden, zullen we blijven "ontwikkelen onszelf" in het getroffen in de Venezolaanse Amazone en Essequibo.

Interviewer: En tot slot, ik zie dat je niet veel kledingstuk goud weet te gebruiken. Zou het kunnen dat een of andere manier de angst dat besmet kunnen zijn met een spoor van kwik in hen kan zijn?

Mr. Smith: Ik denk niet ringen en kettingen die goud te dragen, weet je dat achter elk sieraad, zijn er vele doden. Liever best, laat slapen wroeging!

Opmerking van de auteur: dit goudwinning bedrijven Sandspring, Argus, Azimuth resourses, Northwest, Muri Brazilië Venture, SC Minerals, Guyana Goldfields Inc, zijn illegaal in Venezuela Essequibo, met achterlating van alleen de dood en verwoesting.